Je moet werken met lange documenten  in Word. Je wil meer weten over werken met stijlen, hoe je een inhoudstabel maakt en aanpast, hoe je de pagina-opmaak op een deel van je document toepast, hoe je verschillende kop- en voetteksten maakt binnen één document …  

Op de e-campus kan je de les online via video’s volgen. 


Skill Level: Beginner

Je werkt al met Word. Maar je hebt het gevoel dat je nog niet alle basisfuncties volledig onder de knie hebt: alinea’s inspringen, inbrengen van opsommingen, gebruik van autotesten … 

Op de e-campus kan je de les online via video’s volgen. 


Skill Level: Beginner
Skill Level: Beginner

In deze opleiding zie je hoe je werkt met lijsten en tabellen in Excel. Je leert ze sorteren, filteren volgens bepaalde criteria, validatieregels toepassen … Door draaitabellen te maken kan je bovendien snel en gemakkelijk de gegevens van je tabellen analyseren. Je krijgt een duidelijke uitleg over wat een draaitabel precies kan. Op de e-campus kan de les je online via video’s volgen.

Skill Level: Beginner

Ook al veel tijd verloren terwijl je een tabel of een berekening maakt in Excel? En heb je daarbij altijd het gevoel dat er vast een makkelijkere manier bestaat om te doen wat je nu uren kost? Dan leer je hier hoe je Excel efficiënter kan gebruiken! Op de e-campus kan je de les online via video’s volgen. 

Skill Level: Beginner
Skill Level: Beginner
Je moet professionele informaticagegevens en -systemen beveiligen? Je moet de cyberweerbaarheid vergroten? In deze online opleiding leer je hoe je problemen en aanvallen kan detecteren en hoe defensieve technieken kan gebruiken om je systemen te beveiligen.
Course Duration in Hours: 3
Skill Level: Beginner

Ben je in jouw organisatie nog niet met artificiële intelligentie (AI) aan de slag gegaan? Je vraagt je af waarom AI zo belangrijk is? Dan is deze opleiding iets voor jou. AI is niet het zoveelste buzzwoord. Artificiële intelligentie wordt al ingezet in de gezondheidszorg, de energiesector, maakindustrie, de verzekeringsbranche en andere sectoren. Profiteer van de ervaring van verschillende Belgische ondernemingen en van experts ter zake.

Course Duration in Hours: 4
Skill Level: Beginner