Als medewerker neem je deel aan de gesprekken van de evaluatiecyclus. De sleutel tot succes voor die gesprekken ligt in de kwaliteit van de communicatie tussen jou en je leidinggevende. In deze online opleiding van vier uur ontdek je communicatietechnieken om in de verschillende gesprekken toe te passen. Je kunt de gesprekken oefenen met de praktijkgevallen die we aanreiken.

Course Duration in Hours: 4
Skill Level: Beginner

Als leidinggevende voer je de verschillende gesprekken van de evaluatiecyclus. De sleutel tot succes voor die gesprekken ligt in de kwaliteit van de communicatie tussen jou en je medewerker. In deze onlineopleiding van vier uur ontdek je communicatietechnieken om in de verschillende gesprekken toe te passen. Je kunt ook oefenen met praktijkgevallen die we aanreiken.

Course Duration in Hours: 4
Skill Level: Beginner

Crescendo is een applicatie om de evaluatie elektronisch te beheren. Met deze onlineopleiding kun je als leidinggevende of als medewerker Crescendo ontdekken en er volledig zelfstandig mee aan de slag gaan in het kader van je evaluatiecyclus. Na de opleiding kun je werken met de menu’s en de functionaliteiten van Crescendo voor je gesprekken.

Course Duration in Hours: 1
Skill Level: Beginner