Hoe goed lesgeven? Volg deze cursus om je praktijk te verdiepen (volledig online).

Skill Level: Beginner

Deze cursus richt zich tot de projectleiders die betrokken zijn bij een proces om opleidingen te digitaliseren. Word een expert in digital learning! Gebruik de forums om discussies te starten of vragen te stellen. (Volledig online)

Skill Level: Beginner

Deze cursus richt zich tot opleiders die hun volledige opleiding of een deel ervan willen digitaliseren.

Skill Level: Beginner

Wil je wat afwisseling brengen in de activiteiten van je online of klassikale opleidingen, wil je interactiviteit creëren, de presentatiemethoden diversifiëren en het delen en bewaren van kennis aanmoedigen? Dan is deze self-service echt iets voor jou! In deze open ruimte voor zelfstudie op onze e-Campus vind je een uitgebreide reeks van digitale tools, bedoeld om het afstandsleren of het klassikale leren te verrijken.

 

Skill Level: Beginner

Wens je een rechtstreekse online opleidingssessie te organiseren met je deelnemers of een online conferentie? Hier vind je enkele tips en voorstellingen van tools die nuttig kunnen zijn.

Skill Level: Beginner

Hoe start je het audiovisuele materiaal in de hybride zalen van BOSA op en hoe gebruik je het? Maak je in dit zelfstudiegedeelte van de e-Campus vertrouwd met de aanwezige apparatuur, ga virtueel de zalen binnen en bereid je voor op een hybride sessie (een mix van deelnemers in de zaal en op afstand). 

Skill Level: Beginner

Om kennisbeheer in de praktijk te brengen heb je methodes en hulpmiddelen nodig. 
Communities of practice zijn daarvoor een uitstekend middel, dat zijn nut al bewezen heeft. 
Vakmensen met hetzelfde exertisedomein komen er virtueel of fysiek samen om hin ervaringen
uit te wisselen, elkaar te helpen en nieuwe kennis op te bouwen.

Skill Level: Beginner
Weet je niet goed hoe je correct ideeën genereert? Komen in jouw team ook steeds dezelfde ideeën naar voor? Heb je moeite om iedereen te betrekken bij een brainstorm? Dan is deze online opleiding iets voor jou! In deze opleiding leer je op een heel korte tijd verschillende technieken om te brainstormen.
Skill Level: Beginner

Deze opleiding geeft je tips en trucs om je opleidingsruimte te bouwen.

Bekijk deze korte video's.

Skill Level: Beginner

Wat verstaat men onder energizers en ijsbrekers? Hoe kan ik de aandacht van mijn publiek vasthouden? Wat betekent de jigsaw methode? Hoe kan ik me ervan verzekeren dat de leerlingen de inhoud van de cursus effectief in praktijk brengen op hun werk...?
Kort samengevat, hoe kan ik mijn cursussen uniek, nuttig, aangenaam en dynamisch maken?
Je vindt het antwoord hier!

Skill Level: Beginner